More Football Related Stuff: NFL College Football

Past Superbowls

Other Great Sites

Superbowl Trivia

Superbowl Trivia: How Much Do You Know?
by Wilson of Predictem.com

1. Who won the first SuperBowl? A) Green Bay Packers B) Kansas City Chiefs C) Dallas Cowboys D) Miami Dolphins

2. Who holds the record for the most receiving yards in a Super Bowl game? A) Lynn Swan B) Tony Hill C) Jerry Rice D) Michael Irvin

3. Who sang the National Anthem at the 2007 Super Bowl? A) Elton John B) Alicia Keys C) Seal D) Billy Joel

4. Who headlined the Super Bowl halftime show in 1991? A) The Police B) Run DMC C) Michael Bolton D) New Kids on the Block

EVER WANTED TO BET ON FOOTBALL BUT NOT SURE HOW OR WHERE TO DO IT? CHECK OUT ONE OF THE WEB'S BEST ONLINE SPORTSBOOKS AT BOVADA SPORTSBOOK

5. Who holds the record for most rushing touchdowns in a Super Bowl game?  A) Franco Harris B) John Riggins C) Marcus Allen D) Terrell Davis

6. Where did former superbowl champion Tom Brady play college football? A) Penn State B) Michigan C) Florida D) UCLA

7. How much money do Americans spend on food for the big game? A) 35 million B) 55 million C) 45 million D) 75 million

8. How much does an official NFL football weigh? A) 20 ounces B) 15 ounces C) 11.8 ounces D) 25 ounces

9. What city has hosted the most Super Bowl games? A) Pasadena B) New Orleans C) Miami

10. Who performed the coin toss at Super Bowl XXVII? A) O.J. Simpson B) Ronald Reagan C) Joe Namath

11. Which one of the following shares the record for the most fumbles in a Super Bowl game?  A) Franco Harris B) Jim Kelly C) Roger Staubach

12. Who has the most touchdowns, career, in Super Bowl games? A) Thurman Thomas B) Jerry Rice C) Emmit Smith

13. Who sang the National Anthem at Super Bowl XXI in Pasadena? A) Billy Joel B) Neil Diamond C) Diana Ross

14. Who has the most career sacks in the Super Bowl? A) Dexter Manley B) Reggie White C) Charles Haley

15. Who performed the half time show at Super Bowl XXV? A) Michael Jackson  B) New Kids on the Block C) Garth Brooks

16. Who was the MVP of the first Super Bowl game, Jan. 15, 1967?

Answer Key

1. A
2. C
3. D
4. D
5. D
6. B
7. D
8. B
9. C
10. C
11. C
12. C
13. B
14. C
15. B
16. BART STARR

Free Picks

Superbowl Predictions - We let it all hang out by making our predictions PRIOR to the season's start. We offer our selections for the short favorite, could happen and longshot. We then update the page with a NEW Super Bowl game preview and pick vs. the point spread.

Super Bowl Prop Bets - Badger has analyzed the card of SB XLIV props at Bovada and made his picks on who he thinks will get the money!

Betting

Superbowl Betting - You wanna gamble on the game but don't know how? This article explains how to bet sides, totals, moneylines and props. Email us if you still have questions on how to bet on the big game.

Superbowl Squares - We explain how they work and where you can bet them online.

Intertops - Tired of deposit hassles? This online bookie accepts Visa cards!

5Dimes - If you're a props player, this is the sportsbook for you! Oodles of props, many which are only found at 5 Dimes.

MyBookie - Looking for a fat bonus? This is the online bookie for you!

MISC.

Super Bowl MVP Winners - A full list of winners dating all the way back to Super Bowl I!

How to Get Super Bowl Tickets - Wilson explains all the avenues one can take to get Superbowl 46 tickets.

Superbowl Commercials - We've scoured YouTube and built a collection of the best ads.

Superbowl Party Ideas - Suggestions to help make your "big game" a blast!

Superbowl Recipes - The best party ideas that are sure to make your get together one your friends will be talking about long after the game is done!

Superbowl Snacks - Food ideas for when your hosting the big game at your house.

The Superbowl Shuffle - The video and information about the 1985 Chicago Bears players that participated in the creation of the song.

Trivia Questions - Print off these factoids and bust them out at your SB tailgate party!

Janet Jackson Wardrobe Malfunction - A full recap of what happened during the halftime show of Superbowl XXXVIII in 2004. (Nipplegate!)